ČUDO MELEM: Liječi opekotine, posjekotine, teži oblik bronhitisa, mioma…

capture-20141124-184417uzu

Mnogi od vas se su uvjerili u čudesnu moć ovog izuzetnog melema za liječenje mnogih bolesti, počevši od opekotina, posekotina, bezazlenih rana, pa sve do liječenja težih oblika bronhitisa, otitisa, mioma, cista, dekubitisa, otvorenih gnojnih rana i drugih oboljenja.

U zavisnosti od bolesti, melem se maže, stavljaju se oblozi, utrljava se. Čak se može koristiti za unutrašnju upotrebu: pola kašičice- tri puta dnevno prije obroka. Mast je apsolutno bezopasna. U ovom članku možete pročitati recept čudo melema i način liječenja različitih bolesti. Ja vam predlažem da pogledate video: Kako pipremiti čudo melem. Komentari, vas, koji ste koristitili ovaj melem i uvjerili se u njegovu efikasnost, biće dragocjeni za sve čitaoce. Podjelite svoja iskustva i saznanja sa drugima, jer kako je izvjesno, znanje se, kao i ljubav, umnožava djeljenjem.

http://www.narodnamedicina.info/

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>